/, TÜM HABERLER/Yaz Okulu Serüvenini İngiltere’de Doyasıya Yaşadık

Yaz Okulu Serüvenini İngiltere’de Doyasıya Yaşadık

Leatherhead  St. John`s School’da gerçekleştirilen İngiltere Yaz Okulu programına ortaokul öğrencilerimiz ile 4-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında  katıldık.

Program süresince birbirinden renkli etkinlikler ve eğitici derslerde yer alan öğrencilerimiz yabancı dil kullanma becerilerine katkı sağlamanın yanı sıra farklı kültürlerden öğrencilerle etkileşimde bulunmanın, İngiltere’de yaşamı deneyimlemenin ve yeni kültürler tanımanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Derslerdeki  ve etkinliklerdeki tutum ve davranışları ile diğer milletlerden öğrencilere örnek olan öğrencilerimiz ‘English Man of the Day’ (günün adamı) ve ‘The Most Helpful One of the Day’ (günün en yardımseveri) seçilme gururu yaşadılar.

Bilgi ve eğlencenin bir arada sunulduğu programda yer alan öğrencilerimiz müzeleri, tarihi yapıları, mimari eserleri ve eşsiz güzellikleriyle Londra’yı adeta yeniden keşfettiler. British Museum, Natural History Museum ve Madamme Tussauds müzelerini gezen ve farkındalık kazanan öğrencilerimiz dünya’nın en büyük dönme dolabı London Eye’da Londra’yı kuşbakışı izleme olanağı buldular.

Ayrıca dünyanın önemli anakentleri arasında yer alan Londra’da “Aladdin” müzikalini izleme ayrıcalığını yaşayan öğrencilerimiz dünya mirasının önemli parçalarından biri olan ve Canterbury şehrinde yer alan katedrali gezdiler ve şehrin bin yıllık mimarisine tanıklık ettiler.

Programın sonunda öğrencilerimiz hem yaz okulu sertifikalarını hem de uluslararası geçerliliği olan “Trinity College London Konuşma Sınavı”nda  gösterdikleri üstün başarı ile sertifikalarını aldılar.

2018-07-18T10:33:43+00:00 18 Temmuz 2018|ARI İLKÖĞRETİM, TÜM HABERLER|