/, TÜM HABERLER/“Who Wants to Speak English Show”

“Who Wants to Speak English Show”

1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz ile yıl boyunca öğrendiğimiz konuları ve edindiğimiz yabancı dil kazanımlarını tekrarlamak amacıyla 16,22 ve 24 Mayıs 2019 tarihlerinde “Who Wants to Speak English” etkinliğini gerçekleştirdik.

Her sınıf düzeyi için CLIL ve Main Course dersleri temelinde yedişer soruya yanıt aradığımız etkinlikte; 1.sınıflar düzeyinde 4, 2 ve 3.sınıflar düzeyinde üçer öğrencimiz yarışmada sınıflarını temsil etti.

Her sınıfın kullanabileceği 3 joker hakkının da (yarı yarıya, arkadaşını arama ve seyircilere sorma) bulunduğu yarışmada sorulara yanıt verirken kararsızlık yaşayan öğrencilerimiz bu haklarını da kulandılar.

Bu etkinlikte sunucu görevini de üstlenen öğrencilerimiz adaletli bir biçimde sürdürdükleri yarışmada İngilizceyi yaşayarak öğrenmenin mutluğunu yaşadılar.

2019-06-25T12:07:06+03:00 24 Haziran 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin