/, TÜM HABERLER/“TEMA Gönüllüsü” Belgemizi Aldık

“TEMA Gönüllüsü” Belgemizi Aldık

“Millî Eğitim Bakanlığı” ile “TEMA Vakfı” iş birliğinde yürütülen “Yavru TEMA” ve “Ortaokul TEMA” eğitim programlarını başarıyla uygulamanın ardından TEMA Gönüllülüğümüzü aldığımız belge ve rozetlerle gösterdik.

İlkokul dönemindeki çocukların doğa ile olan bağlarını güçlendirmek, doğada nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak, fiziksel, bilişsel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla yürütülen “Yavru TEMA” programıyla yaşadıkları çevrenin sorunlarına duyarlı birer TEMA gönüllüsü olan öğrencilerimiz, “Yavru TEMA” rozetini almaya hak kazandı.

TEMA için uygulanan projelerde etkin biçimde yer alan öğrencilerimizin, TEMA gönüllüsü olduklarını gösteren bir belge de TEMA Çankaya Bölge Sorumlusu Ender Şad tarafından İlköğretim Kurumları Müdürümüz Nermin Güney’e sunuldu.

2019-05-09T10:58:23+03:00 8 Mayıs 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin