/, TÜM HABERLER/Satranç Turnuvası Heyecanını 6. Kez Yaşadık

Satranç Turnuvası Heyecanını 6. Kez Yaşadık

Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilciliği iş birliğinde 2-8. sınıflar seviyesinde 300 öğrencimizin katılımıyla düzenlediğimiz “Özel Arı Okulları Satranç Turnuvası”nı Ankara bölge hakemlerinin gözetiminde ve yedi kategoride 27-28 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi ve katılım gören turnuva çekişmeli maçlara sahne olurken turnuva sonunda başarılı olan öğrencilerimiz, yöneticilerimiz başta olmak üzere Türkiye Satranç Federasyonu Ankara Satranç İl Temsilcisi Engin Güleç ve satranç sporuna gönül veren pek çok seçkin konuğun katıldığı 29 Mayıs tarihinde düzenlediğimiz törende ödülleriyle buluşturduk.

“Saygı Duruşu” ve “İstiklal Marşı” ile başlayan törende,  ilk 3’e giren öğrencilerimiz ve “En İyi Bayan Sporcu”larımız madalyalarını, katılım belgelerini ve ödüllerini Kurucumuz Sıtkı Alp, Genel Müdür Yardımcımız Seda Tarman ve diğer okul yöneticilerimizden aldılar. Gitar kulübü öğrencilerimizin gitar dinletisi sunduğu, modern dans kulübü öğrencilerimizin birbirinden güzel danslarla renk kattığı törende, tiyatro kulübü öğrencilerimizin “satranç” konulu drama gösterisi katılımcıların büyük beğenisini topladı.

2019-06-08T11:38:52+03:00 29 Mayıs 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin