/, TÜM HABERLER/Önokul Öğrencilerimiz “Bal Festivali” Temalı Gösterileri ile Herkesi Büyülediler

Önokul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve uzmanlarımız rehberliğinde özenle hazırlandıkları neşeli, eğlenceli ve eğitici etkinliklerle dolu yılsonu gösterilerini velilerinin yoğun katılımı ile haziran ayında gerçekleştirdiler.

Minik Arılılarımız yıl boyunca edindikleri tüm kazanımları “Arı Okulları Bal Festivali” temalı bir gösteriyle ailelerine sundular. Türkçe ve İngilizce koro, bale, jimnastik ve İspanyol danslarından oluşan renkli gösterilerini izleyenlerden aldıkları alkışlarla taçlandırdılar.

Yıl sonu gösterisinde sergiledikleri performanslarla velilerimize duygu dolu anlar yaşatan miniklerimiz, etkinliğin sonunda tüm yıl boyunca kazanımlarının bir ifadesi olan “Başarı Belgelerini” alarak Önokul marşı ile gösterilerini tamamladılar.

2018-06-19T11:41:39+00:00 11 Haziran 2018|ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER|