/, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/ODTÜ Münazara Topluluğu Öğrencilerimiz için Bir Gösteri Maçı Sergiledi

ODTÜ Münazara Topluluğu Öğrencilerimiz için Bir Gösteri Maçı Sergiledi

2018-2019 eğitim-öğretim yılında ev sahipliğini üstleneceğimiz “Liseler Arası Münazara Turnuvası” kapsamında ODTÜ Münazara Topluluğunu öğrencilerimize yönelik bir gösteri maçı yapmak üzere 12 Eylül 2018 tarihinde konuk ettik.

Öğrencilerimizin, dersin dışında başka kitapları okumasını ve incelemesini sağlamak, onların konuşma becerilerini geliştirmek, düşünceler arasında bağ kurabilmelerini sağlamak ve düşüncelerini etkileyici biçimde topluluk önünde ifade etme becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte, ODTÜ Münazara Topluluğunun öğrencilerimiz için yaptığı gösteri maçı renkli görüntülere ve keyifli bir tartışma ortamına sahne oldu.

“Ataerki, erkek için kötüdür.” konulu münazara gösteri maçında izleyicilere tezlerini ve antitezlerini başarıyla savunan ODTÜ’lü öğrenciler, 9-11. Sınıf öğrencilerimize etkileyici bir münazara heyecanı yaşattılar. “Liseler Arası Münazara Turnuvası” etkinliği bu yıl okulumuzun ev sahipliğinde çok sayıda okulun ve münazaraya ilgi duyan öğrencinin katılımıyla 2018-2019 eğitim-öğretim yılı boyunca sürecek.

2018-09-13T16:38:08+00:00 12 Eylül 2018|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|