ODTÜ Münazara Topluluğu Gösteri Maçı

2019-2020 eğitim-öğretim yılında 2.kez düzenleyeceğimiz “Liseler Arası Münazara Turnuvası” kapsamında ODTÜ Münazara Topluluğunu öğrencilerimize yönelik bir gösteri maçı yapmak üzere 26 Eylül 2019 tarihinde konuk ettik.

Öğrencilerimizin, düşünceler arasında bağ kurabilmelerini sağlamak ve düşüncelerini etkileyici biçimde topluluk önünde ifade etme becerilerini pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte, ODTÜ Münazara Topluluğunun öğrencilerimiz için yaptığı gösteri maçı rekabet dolu bir tartışma ortamına sahne oldu.

“Çocuklara yönelik içeriklerde daima iyinin kazanıp kötünün kaybetmesi yanlıştır.” konulu münazara gösteri maçında izleyicilere tezlerini ve antitezlerini başarıyla savunan ODTÜ’lü öğrenciler, 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize etkileyici bir münazara heyecanı yaşattılar.

WordPress Image Lightbox Plugin