/, TÜM HABERLER/Nakil Öğrencilerimiz ile İngilizce Hazırlık Programımızı Tamamladık

Nakil Öğrencilerimiz ile İngilizce Hazırlık Programımızı Tamamladık

Yeni eğitim-öğretim yılında 2-7. sınıfa başlayacak öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmeye ve okula uyum süreçlerini kolaylaştırmaya yönelik hazırladığımız “Nakil Öğrenciler İngilizce Hazırlık Programı”mızı 03-07 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirdik.

İngilizce hazırlık programımız kapsamında İngilizce programa katılan ve sınıf öğretmenleri ile tanışan öğrencilerimiz, okul kuralları, okul yerleşkesi ve eğitim programları ile ilgili bilgi edindiler. Öğrencilerimiz ayrıca gerçekleştirilen tanışma kokteylinde sınıf öğretmenleri ile tanıştılar. Program süresince eğlenerek öğrenen öğrencilerimiz program sonunda düzenlediğimiz sertifika töreni ile İngilizce Hazırlık Programını tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar.

2018-09-11T08:05:37+00:00 7 Eylül 2018|ARI İLKÖĞRETİM, TÜM HABERLER|