NAKİL ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMIMIZI TAMAMLADIK

Okulumuza yeni katılan 2-7. sınıf öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmeye ve okula uyum süreçlerini kolaylaştırmaya yönelik hazırladığımız “Nakil Öğrenciler İngilizce Hazırlık Programı”mızı 06-09 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirdik. İngilizce hazırlık programımız kapsamında İngilizce programa katılan ve sınıf öğretmenleri ile tanışan öğrencilerimiz, okul kuralları, okul yerleşkesi ve eğitim programları ile ilgili bilgi edindiler. Öğrencilerimiz ayrıca gerçekleştirilen tanışma kokteylinde sınıf öğretmenleri ile tanıştılar. Öğrencilerimiz katıldıkları İngilizce program sonunda düzenlenen sertifika töreni ile İngilizce Hazırlık Programını tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Program kapsamında ayrıca Çankaya Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü ve Arı Yabancı Diller Eğitim Merkezi Akademik Danışmanı Dr. Bülent İnal velilerimize yönelik bir veli bilgilendirme toplantısı düzenledi.