Mezun Arılılar Bal Günü Şenliğinde Buluştu

Mezunlarımızla bir araya geldiğimiz geleneksel Bal Günü Şenliğimizi 14.09.2019 Cumartesi günü Arı Spor ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirdik.

Mezunlarımızın sesi BeeLife Dergisi Editörü ve Arı Mezunlar Derneği Genel Sekreteri Seda Tarman ve Sayman Onur Bayer’in konuşmalarının ardından düzenlediğimiz temsili tören, 1994 mezunlarımızın 25, 1999 mezunlarımızın 20 ve 2009 mezunlarımızın da 10. yılları için hazırlanan plaketlerin sunumu ile renklendi. Kutlamalara katılan tüm dönem mezunları Kurucumuz Sıtkı Alp ile birlikte aile fotoğrafı çektirdiler. Tören sonunda kep atan mezunlarımız geçmiş günleri anımsamaktan duydukları memnuniyeti belirttiler.

Bal Gününe Radyovizyon ekibi canlı yayını ile konuk oldu. Organizasyon alanımızda mezunlarımız, yöneticilerimiz ve konuklarımızla röportajlar da gerçekleştiren Radyovizyon ekibi davetlilerimize keyifli anlar yaşattı.

Mezunlar Buluşmasında Arı Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen çekilişle hediyeler verildi. Her dönemden mezunlarımız anılarını tazelerken, mezun öğrencilerimizin çocukları kendileri için hazırlanan oyun parkurlarında animatörler eşliğinde eğlenceli etkinliklere katıldılar.

Geleneksel hale getirdiğimiz ballı dondurma ikramı ile tatlanan buluşmamızda konuklarımız, Doğukan Manço’nun çaldığı birbirinden keyifli şarkılar ile hoşça vakit geçirdiler. Bu anlamlı günde aramızda olan tüm mezunlarımıza, öğretmenlerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Arı Schools Alumni Festival

Arı Schools Alumni Festival was held in unity and solidarity of all graduates on 14th September 2019 at Arı Sports Centre. We celebrated our alumni’s 10th, 20th and 25th graduating anniversaries together. All graduates who participated in celebration posed for family photo with our founder Sıtkı Alp. Also, children of graduates had so much fun in special playgrounds. Festival ended with honey-ice cream.

WordPress Image Lightbox Plugin