/, TÜM HABERLER/LÖSEV Yararına Kermes Düzenledik

LÖSEV Yararına Kermes Düzenledik

3. sınıf öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğretmenleri rehberliğinde 7 Ocak 2019 tarihinde LÖSEV yararına bir kermes düzenlediler. Yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yoğun ilgi ve destekleriyle gerçekleştirilen kermeste öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinciyle örnek davranışlar sergilediler.

Kermes günü ayrıca LÖSEV görevlileri tarafından da okulumuzda LÖSEV Dükkânı açıldı. LÖSEV görevlileri dükkânda dernek yararına hem satış yaptılar hem de lösemi hastalığı ile ilgili öğrencilerimize bilgi vererek derneğin çalışmalarını paylaştılar. Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen kermesin tüm geliri ise lösemi hastası olan çocukların tedavilerinde kullanılmak üzere derneğe bağışlandı.

2019-01-09T20:28:07+03:00 7 Ocak 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin