“KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ”MİZİN 9.SUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

Öğrencilerimizin çok yönlü becerilerini sergiledikleri tiyatro, müzik, resim ve münazara alanlarında birbirinden renkli etkinlikleri ile ve birbirinden yaratıcı ürünlerinin yer aldığı “Kültür Sanat ve Günleri”nin 9.sunu gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin “Renklerin Dansı” konusunda “Creative Arts”, “Görsel sanatlar”, “Art Craft and Painting”, “Iphonegraphy”, “Digital Art ve Tasarım Atölyesi Kulüpleri” ile “Grafik Tasarım”, “Teknoloji Tasarım”, “Seramik-Heykel”, “Özgün Baskı” ve “Temel Sanat Eğitimi” derslerinde yaptıkları eserlerinden oluşan “Görsel Sanatlar Sergisi ile başlayan”  “9. Kültür ve Sanat Günleri”  konuklarımızın ilgi odağı oldu.

9. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında yer alan münazara etkinliklerimizde Özel Arı Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz “Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı?”, 8. sınıf öğrencilerimiz ise “Sanatçı mı toplumu, toplum mu sanatçıyı yaratır?” konularında anlatım ve ifade becerilerini çarpıcı örneklerle yansıttılar. İlkokul tiyatro kulüplerimiz “Sağlıklılar Abur Cuburlara Karşı”, isimli tiyatro gösterisini sergilerken ortaokul tiyatro kulüplerimiz “Bremen Mızıkacıları”, “Yıl 2199” ve “Sınavsız Hava Sahası” adlı oyunları izleyicilerin beğenisine sundu.

Öğrencilerimizin yıl boyunca yeteneklerini kıyasıya yarıştırdığı “Yetenekli Arılar” yarışmasının finali “9. Kültür ve Sanat Günleri”nde yapıldı. “Yetenekli Arılar”ın şampiyonu kupasını öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin oluşturduğu jüriden aldı. 3-6. sınıf öğrencilerimizin sunduğu gitar dinletileri dinleyicilere hoşça zaman geçirtirken 2. sınıf öğrencilerimizin kulüp gösterileri 9. Kültür ve Sanat Günlerine renk kattı.

Kültürel ve sanatsal becerilerinin sergilendiği, göz kamaştıran etkinliklerle tüm yılın çalışmalarının izleyicilerle buluştuğu 9. Kültür ve Sanat Günleri, “Sene Sonu Piknikleri, “Survivor Yarışmaları”, “Karne Partileri” ile öğrencilerimizin yaz tatili serüvenini başlattı.