KARNE GÜNÜ ÖDÜL TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

2016-2017 eğitim-öğretim yılının 2. dönemini, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı bir ödül töreni ile tamamladık.

Törende, sportif etkinliklerde başarı gösteren öğrencilerimizin ardından ‘Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda üstün başarılara imza atan öğrencilerimiz ile resim, edebiyat, fen bilimleri dallarında önemli derece alan öğrencilerimiz iftihar ve başarı belgelerini yöneticilerimizden aldılar. Ardından tüm sınıf seviyelerinde dönem sonu ortalamalarına göre 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimiz açıklandı.

Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerde okulu en iyi biçimde temsil eden öğrencilerimizin ödülleri ile buluştuğu törende konuşan okul müdürümüz Nermin Güney, öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyduğunu belirtti. Ödül törenimiz, tüm katılımcıların içtenlikle söylediği “Arı Marşı” ile son buldu.