/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/“Karne Günü Ödül Töreni”mizi Gerçekleştirdik

“Karne Günü Ödül Töreni”mizi Gerçekleştirdik

Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz “Karne Günü Ödül Töreni”mizi yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla 18 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirdik.

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bireysel ve takım olarak başarılı olan,  Türkiye genelinde ortaokul düzeyinde yapılan deneme sınavlarında tam puan alan, ortaokulda dönem sonu ortalamalarına göre ilk 3 sırada yer alan öğrencilerimiz ile ilkokul ve ortaokul meclis başkanlarımız ve Ankara 2.si olan yıldız kız basketbol takımımız törende ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadılar.

Törende konuşan Okul Müdürümüz Nermin Güney, “Çok yönlü bireyler olarak yetişerek her geçen yıl yepyeni başarılara imza atan, okul içi ve okul dışı etkinliklerde başarı geleneğimizi sürdüren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilerimiz “Siyah Sarı En büyük Arı!” sloganıyla coşkulu anlar yaşadılar.

2019-01-19T12:04:44+00:00 18 Ocak 2019|ARI İLKÖĞRETİM, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin