/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Karne Günü Ödül Törenimizi Gerçekleştirdik

Karne Günü Ödül Törenimizi Gerçekleştirdik

2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2. dönemini, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile Çankaya Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlediğimiz bir ödül töreni ile tamamladık.

Öğrencilerimizin büyük bir coşkuyla izlediği törende ilk olarak “Yetenekli Arılar” yarışmasının finalistleri bireysel performanslarını sergilediler.

Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerde okulumuzu en iyi biçimde temsil eden öğrencilerimizin ödülleri ile buluştuğu törende konuşan Okul Müdürümüz Nermin Güney, öğrencilerimizin başarılarının her sene artarak devam ettiğini ve Arı Okullarında bir gelenek haline gelen başarıyı düzenlenen törenlerle paylaşmanın önemini vurguladı.

Her alanda gösterdikleri özverili çalışmalar için öğrencilerimiz iftihar ve başarı belgelerini aldılar. Ardından tüm sınıf seviyelerinde dönem sonu ortalamalarına göre 1., 2. ve 3. olan öğrencilerimiz açıklandı.

Ödül törenimiz, tüm katılımcıların içtenlikle söylediği “Arı Marşı” ile son buldu.

2018-06-20T10:24:03+00:00 8 Haziran 2018|ARI İLKÖĞRETİM, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|