/, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/“Kariyer Platformu Etkinlik Günleri”miz Başladı

“Kariyer Platformu Etkinlik Günleri”miz Başladı

Öğrencilerimizin kariyer gelişimini desteklemek için bu yıl 5.sini düzenlendiğimiz “Kariyer Platformu Etkinlik Günleri”mize 12 Aralık 2017 tarihinde başladık. Etkinliğimizin ilk gününde konuğumuz 1994 Anadolu Lisesi Mezunumuz Avukat Canan Sabuncu Kırbaç oldu. Avukatlık mesleği ile ilgili 12. sınıf öğrencilerimizi bilgilendiren Kırbaç, mesleğinin çalışma alanlarını ve olanaklarını öğrencilerimiz ile paylaştı. Sabuncu ayrıca mesleği ile ilgili deneyimlerini ve kazanımlarını ve mesleğinin önemini anlattı. Öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayan Mezunumuz Avukat Canan Sabuncu Kırbaç’a katılımı ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.

2017-12-12T17:06:27+00:00 12 Aralık 2017|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|