Kariyer Platformu Etkinlik Günleri Başladı

Öğrencilerimizin kariyer hedeflerini desteklemek amacıyla düzenlendiğimiz “Kariyer Platformu Etkinlik Günleri” başladı.

Bu amaçla 5 Aralık 2018 Çarşamba günü 12.sınıf öğrencilerimizle Çankaya Üniversitesi merkez kampüsüne ziyaret gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin katıldıkları genel tanıtımın ardından Bilgisayar Mühendisliği, Psikoloji, Endüstri Mühendisliği, hukuk, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümleri hakkında bilgi aldılar.

Kampüs yaşamı hakkında farkındalıklarını artıran öğrencilerimiz Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Çoğun’u makamında ziyaret ettiler.

5-20 Aralık 2018 tarihleri arasında sürecek olan etkinlik boyunca öğrencilerimiz çeşitli çalışmalar yürüterek seçebilecekleri meslek dalları hakkında bilgi edinecekler.