/, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM, ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/İlelebet Payidar Kalacak Cumhuriyetimizin Sönmeyecek Meşalesinin Gençliğe Armağan Edildiği Coşku Dolu Bir 19 Mayıs’ı Daha Kutladık

Mustafa Kemal Atatürk’ün uygarlığın, vatan sevgisinin ve düşünce özgürlüğünün en değerli simgesi olarak gördüğü gençliğe armağanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bu yıl da coşkulu bir törenle kutladık.

Kurucumuz Sıtkı Alp, genel müdür yardımcılarımız, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Çankaya Üniversitesi Olimpik Spor Salonu’nda yapılan törenimiz, gösteri gruplarının yerlerini almalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Törenimiz Kimya öğretmeni Aytekin Yaşar Köşker’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Fen Lisesi 10/B sınıfı öğrencimiz Gaye Gülmez’in şiiri ile devam etti. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni Fen Lisesi 11/A sınıfı öğrencilerimizden Egecan Baydar gür sesiyle okudu, Gençliğin Ata’ya Cevabını ise Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencimiz Kemal Atacan Mucukgil seslendirdi.

Mutluluğun heyecanla birleştiği ödül töreninde Ankara ve Türkiye dereceleri alan sporcu öğrencilerimize madalyaları Kurucumuz Sıtkı Alp tarafından verildi.

Lise; erkek gösteri grubu, basketbol show ve kız-erkek horon ekibi ile ortaokul; step-aerobik gösterisi ve pelerinli kız grubunun yer aldığı dolu dolu bir program sunan öğrencilerimiz; Türk gençliğine armağan edilen bu anlamlı bayramı coşkuyla kutladılar.