GELENEK BOZULMADI ANKARA’DA ŞAMPİYON ARI

Genç Kız Basketbol Takımımız, okullar arası gerçekleştirilen müsabakaların il birinciliği finalinde üstün oyununu, sayı yüzdesini ve centilmen tavrını bu yıl da başarıyla sahaya yansıtarak kupaya uzandı. Ay Yıldızlı takımda da 3 Arılı bulunduran Genç Kız Basketbol Takımımız aldığı sonuçla şampiyonluk kupasını bu yıl da müzemize getirmeyi başardı.

Siyah-sarılı takımımız, 27 Aralık 2016 tarihinde MEB Beşevler Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen “Okullar Arası Genç Kız Basketbol Müsabakaları” final maçında TED Ankara Koleji Vakfı Kız Basketbol Takımını 74-48 mağlup ederek yeniden “Ankara Şampiyonu” oldu.

4 Çeyrekte de Geçit Vermedik

İlk periyot takımımızın alan savunması ve etkili oyunuyla 19-10’la geçilirken 2.çeyrek yapılan önemli top kayıpları ve riband mücadelesiyle 43-23 skoru ile sonlandı. Ribantların belirlediği 3.çeyrek basketbolcularımızın üstün oyunuyla 58-37 skoruyla geçildi. Son çeyrekte 3 sayı yüzdesiyle maçın skorunu 74-48 olarak belirleyen Genç Kız Basketbol Takımımız, geleneği bozmadı ve geçtiğimiz yılki başarısını bu yıla da taşıyarak Türkiye finalleri için umut verdi.