/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Çankaya Kaymakamı Buhara Liselere Geçiş Sistemi Sınavı Türkiye Birincisi Öğrencimizi Kutladı

Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mehmet Buhara, Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel ve İlköğretim Kurumları Müdürümüz Nermin Güney’in de hazır bulunduğu bir kutlama için 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Liselere Geçiş Sistemi Sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si olan öğrencimiz Naile Zeynep Hacır’ı, 27 Haziran 2019 tarihinde makamlarında kabul ettiler.

Çankaya Kaymakamı Buhara Türkiye 1.si öğrencimizi kabulünde hem üstün başarısından dolayı kendisine başarı belgesi hem de çeşitli hediyeler verdi. Öğrencimizi kutluyor, bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, uzmanlarımıza, yöneticilerimize ve akademik danışmanlarımıza teşekkür ediyoruz.

2019-06-27T16:00:48+03:00 27 Haziran 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin