/, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEOG SINAVINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZİ KUTLADI

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem TEOG Sınavı’nda aralarında tüm soruları doğru yanıtlayarak bizleri gururlandıran 8.sınıf öğrencimiz Emre Barış İsmailoğlu’nun da bulunduğu on iki öğrenci ile Okul Müdürümüz Nermin Güney ve diğer okulların yöneticilerini 16 Haziran 2016 tarihinde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde kabul etti.

Mustafa Özel, TEOG Sınavı Birincisi Emre Barış İsmailoğlu’na ve diğer TEOG birincilerine, İlçe Millî Müdürlüğü tarafından hazırlanan madalyalarını takıp kitap seti hediye etti. Öğrencimizi kutluyor, başarısıyla gurur duyuyoruz.

1

2

3

2016-06-16T16:58:52+00:00 16 Haziran 2016|ARI İLKÖĞRETİM, BAŞARILAR, TÜM HABERLER|