ÇANAKKALE RUHUNU YAŞADIK, ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANDIK

Çanakkale ruhunu yaşamak, yaşatmak, aziz vatanımız uğruna canını çekinmeden veren aziz şehitlerimizi anmak ve öğrencilerimizin günün anlam ve önemi ile ilgili farkındalığını artırmak için “Çanakkale Şehitleri Anma Programı”mızı gerçekleştirdik.

Anma programı kapsamında okul bandosunda yer alan öğrencilerimiz, enstrümanları ile Çanakkale ruhunu yansıtan “Çanakkale Marşı”nı içtenlikle notalara döktüler ve tüm dinleyicilerin gönüllerine dokundular.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün savaş dehasını gösteren ve milletimiz için bu denli değerli olan bu günde okulumuzda şiirler ve kompozisyonların gün boyunca okunduğu bir iç yayın da yapıldı. İzci öğrencilerimiz ise aziz şehitlerimiz için temsili Çanakkale Anıtı önünde gün boyunca nöbet tuttular.

Arı Okulları olarak Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Çanakkale’de vatanımız için canlarını çekinmeden veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.