/, TÜM HABERLER/Bozuk Para Kumbarası Tasarladık

Bozuk Para Kumbarası Tasarladık

Okulumuzda yürüttüğümüz STEAM çalışmaları kapsamında 13 Mart 2019 Çarşamba günü 11-C IB sınıfımızla bozuk para ayıran kumbara tasarladık.

Öğrencilerimizin kazanımları doğrultusunda elde ettikleri bilgi ve becerileri günlük yaşamla bütünleştiren, sorgulayan, çağın teknolojisini bilimle sentezleyerek etkin biçimde kullanabilen bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz. STEAM eğitimi sayesinde öğrencilerimiz fizik ve matematik bilgilerini kullanarak mühendislik becerilerini, eleştirel düşünme, problem çözme gibi öz yeterliklerini de geliştiriyoruz.

Okulumuzda yürüttüğümüz STEAM çalışmaları kapsamında 11 C IB sınıfımızla bozuk para ayıran kumbara tasarladık. Matematik dersi çember ve yarıçap kazanımlarını kullanarak oluşturdukları inovatif projede bozuk paraları düzenleyen kumbara sisteminin tüm aşamalarını planlayarak tasarlayan ve üreten öğrencilerimizi kutluyoruz. #ariokullari #ibschool #internationalbaccalaureate #anadolulisesi #fenlisesi #okul #eğitim #öğretim #bilim #tasarım #science #design #öğrenci #öğretmen #steam #stem

Özel Arı Okulları paylaştı: 14 Mart 2019 Perşembe

2019-03-14T14:04:03+03:00 13 Mart 2019|ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, TÜM HABERLER|