/, ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, BAŞARILAR, TÜM HABERLER/Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Ödüllerimizi Aldık

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Ödüllerimizi Aldık

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının iş birliğinde 2006 yılından beri yürütülen “Beyaz Bayrak” ve “Beslenme Dostu Okul” projeleri kapsamında başarılı etkinliklere imza atan Fen Lisemiz ve İlköğretim Kurumlarımız 5 Eylül 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen törende ödülleriyle buluştu.

Başta vali yardımcıları olmak üzere, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, il milli eğitim müdür yardımcıları, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Türk ve projede etkin olan pek çok okul yöneticisinin bulunduğu törende yöneticilerimizle yer aldık.

Bu iki projede başarılı olan ve bir kez daha ödüle layık görülen ilkokulumuzun ve fen lisemizin “Beyaz Bayrak”, ortaokulumuzun ise “Beslenme Dostu Okul” ilan edildiği törende yöneticilerimiz sertifikalarını ve plaketlerini almanın gururunu yaşadılar.

We Received the White Flag and Nutrition Friendly School Awards

Our Science High School and Primary School administrators received White Flag and Nutrition Friendly School projects awards on the ceremony which was held by Ministry of National Education and Ministry of Health on September 5th, 2019.

WordPress Image Lightbox Plugin