/, TÜM HABERLER/‘BEElingual Projesi’ ile Dünya’ya Açıldık

‘BEElingual Projesi’ ile Dünya’ya Açıldık

Öğrencilerimizin yabancı dilde paylaşımlarını artırıp iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla çevrim içi ortamda ve sanal sınıflarda uluslararası yürütülen ‘BEElingual’ adlı bir proje başlattık. Bu proje ile yıl boyunca farklı ülkelerden okul ve öğrenciler ile farklı konular üzerinden skype görüşmeleri gerçekleştirilecek.

“Food Lovers” adlı sınıf içi sunumlarla başladığımız bu uluslararası projenin ilk adımında İlköğretim Kurumları 4. sınıf öğrencilerimizi Hindistan’dan proje paydaşı öğrenciler ile buluşturduk. Bu kültürler arası buluşma ile öğrencilerimiz konuşma becerilerini geliştirirken farklı bir ülkenin kültürünü de keşfetme olanağı buldular.

Etkileşimli biçimde gerçekleştirilen sanal İngilizce dersleri ile yürüteceğimiz projenin ilerleyen aşamalarında öğrencilerimiz, farklı kültürlerden arkadaşlarına Türk kültürünü yansıtan sunumlar yapacaklar. Ayrıca yurt dışından yeni arkadaşlar edinip e-postaları üzerinden mektup arkadaşı edinmenin keyfini yaşayacaklar.

2019-10-03T10:29:16+03:00 3 Ekim 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin