ARI AİLESİ OLARAK “YENİ ÖĞRETİM YILINA MERHABA BULUŞMASI”NDA BİR ARAYA GELDİK

2017-2018 eğitim-öğretim yılı başlangıcı öncesinde “Yeni Öğretim Yılına Merhaba” buluşmamızı renkli bir kutlamayla Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nde 25 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirdik. Arı ailesinin tüm bireylerini bir araya getiren buluşma, İngilizce Öğretmenimiz Cansu Örs’ün yaptığı konuşma ile başladı.

Coşkuyla söylediğimiz İstiklal Marşı ve Arı Marşının ardından Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz Arı ailesine yeni katılan ve Arı kadrosunu oluşturan tüm çalışanlarımıza yönelik bir konuşma yaptı. Arı Okullarının benimsediği insani ve etik değerleri, çalışkanlığı, üretkenliği ve başarıları ile eğitim sektöründe özel ve değerli bir konuma sahip olduğunu vurgulayan Demiröz konuşmasında “Arı Ailesi olarak birliğimizi ve bütünlüğümüzü pekiştirmek, güçlü ve deneyimli bir ekip olarak yeni öğretim yılı ile ilgili heyecanımızı paylaşmak ve motivasyonumuzu artırmaktır. Sürdürülebilir başarı için “herkesin işini yapması gerekli ancak yeterli değildir”. 21. yy.‘ın çalışma yaşamında öne çıkan kavramlardan biri “karşılıklı bağımlılıktır”. Üst düzey performans uyumlu çalışmayı zorunlu kılar. Herkes, her birim, her merkez, her okul birbirlerine duyduğu gereksinimin farkında olmalı, birbirlerine güç vermeli, birlik ve uyum içinde çalışmalıdır. Hiçbir arı tek başına bal yapamaz. Okullarımızın simgesi olan Arı, ekip olma bilincinin, iş birliğinin, çok çalışmanın, üretken olmanın, faydalı işler yapmanın, işine konsantre olarak çalışmanın sembolüdür.” dedi.

Arı Okullarında 10, 20 ve 30. hizmet yılını dolduran çalışanlarımıza Kurucumuz Sıtkı Alp plaketlerini takdim etti. Müzik zümremizin dinletisi “ Arı ailesine hoşça zaman geçirtti.