/, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/ARI 2018 Mezunlarımızla Gururlandık

ARI 2018 Mezunlarımızla Gururlandık

Cumhuriyet değerlerine sahip, kendi öğrenmelerinin sorumluluğunu almış, bağımsız ve eleştirel düşünen, hızlı gelişen ve küreselleşen dünyanın gereksinimleri doğrultusunda bireyler yetiştiren Arı Anadolu Lisesi ve Arı Fen Lisesinin Diploma Törenini 2 Temmuz 2018 tarihinde Çankaya Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik.

Öğrenimleri boyunca bu köklü çatı altında pek çok deneyim biriktiren Özel Arı Anadolu Lisesinin 28., Özel Arı Fen Lisesinin 24. ve IB Diploma Programının 1.dönem mezunları, Arı Marşı eşliğinde salona girerken ailelerine, öğretmenlerine ve Arı Okulları yöneticilerine gurur dolu anlar yaşattılar.

2018 mezunları adına konuşan Fen Lisesi Mezunu Ayça Özsipahi mezunlarımızın duygularını paylaşırken, Arı Anadolu Lisesi IB DP Mezunu Ece Sabuncu da duygu ve düşüncelerini İngilizce olarak ifade etti. Gösterdikleri üstün gayretle öğrenim hayatlarında akademik açıdan en üst düzeye ulaşarak, ailelerini ve bizleri gururlandıran 3. 2. ve 1.lik derecelerini paylaşan öğrencilerimizin açıklanması sırasında sadece öğrencilerimizin değil, tüm konuklarımızın heyecanı görülmeye değerdi. Derece ile mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgelerini Arı Okulları Kurucumuz Sıtkı ALP verdi. Eğitimde devamlılığı temsil eden Flama Teslimi ve müzik dinletisiyle renklenen törenimiz Mezun Andı ile sona erdi.

Arılı olmanın gururu ile hayatın her alanında kendini gösterecek olan mezunlarımız, Arı Spor ve Dinlenme tesislerinde öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdikleri Mezuniyet Balosu’yla lise yaşamlarına veda ettiler.

Sevgili Arı mezunları;

Bütün değerlerini gençlere emanet eden bir ulusun bireyleri olarak inanıyoruz ki; sizler de ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi her alanda başarılarınızla temsil edeceksiniz. Yolunuz açık, yarınlarınız aydınlık olsun.

2018-07-03T15:26:53+00:00 2 Temmuz 2018|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|