/, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/Ankara Liseleri I. Münazara Turnuvasına Katıldık

Ankara Liseleri I. Münazara Turnuvasına Katıldık

Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerimiz, 17-18 Şubat 2018 günlerinde düzenlenen Ankara Liseleri I. Münazara Turnuvasına katıldılar.

Lise öğrencilerinin kendilerine güven ve sorumluluk duygularını geliştirme, savunma, fikir üretme ve çözüm bulma yeteneklerinin gelişmesine destek vermek, farklı görüşleri, bilgi birikimi ve iletişim becerileriyle savunmasını sağlamak ve zaman yönetimi becerilerini artırmak amacıyla hazırlanan münazara yarışmasına üçer kişilik 7 takımla katıldık.

Yarışma sürecinde düşüncelerini gözden geçirerek empati yoluyla sağlıklı bir biçimde savunan ve okulumuzu başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimize ve onları destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018-02-19T15:19:28+00:00 18 Şubat 2018|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|