/, TÜM HABERLER/“Akıllı Araba” Projemizin Başarıyla Sonuna Geldik

“Akıllı Araba” Projemizin Başarıyla Sonuna Geldik

STEAMmaker çalışmalarımız kapsamında öğretmenlerimiz ve uzmanlarımız rehberliğinde birbirinden renkli projelerde yer alan 7.sınıf öğrencilerimiz, bu yıl etkin biçimde yürüttükleri projelerden biri olan “Akıllı Araba” projesinde sona yaklaştılar.

Elektronik motor, sensör ve ana kartlar ile arabalarını modelleme aşamasında zorlu süreçleri tamamlayan ve başarılı çalışmalar çıkartan öğrencilerimiz çalışmalarını 3D materyal tasarlama ve çıktı alma süreci ile bir adım öteye taşıdılar.  Ardından “Akıllı Araba”larının 3D şase ve çevre birimleri ile montajını yapan öğrencilerimiz projeyi tamamlama yönünde büyük aşama kaydettiler. Disiplinler arası bu çalışma ile temel mühendislik becerileri edinen öğrencilerimiz eğlenirken öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

2019-03-14T11:57:14+03:00 14 Mart 2019|ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, TÜM HABERLER|
WordPress Image Lightbox Plugin