/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/9. Sınıflarımız Lise Yaşamına Merhaba Dediler

9. Sınıflarımız Lise Yaşamına Merhaba Dediler

9.sınıf öğrencilerimizin liseye uyum süreçlerini kolaylaştırmaya yönelik düzenlediğimiz “9. Sınıflar Tanışma Günü” etkinliğini yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla 29 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirdik.

Etkinlikte, lise eğitim-öğretim programı, lisede uygulanan yönergeler ve bu sürecin öğrencilerin yaşamındaki önemi ile ilgili yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin sunumları yer aldı. Öğrencilerimiz, sınıf rehber öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla tanışarak okulun fiziki ortamı hakkında da bilgi edindiler. Velilerimiz de Özel Arı Anadolu Lisesi ve Özel Arı Fen Lisesi Rehber öğretmeni Esin Tahtalı’nın sunduğu “Liseli Olmak ve Kariyer Gelişimi” konulu bilgilendirme toplantısına katıldılar.

2018-2019 mezunlarımızdan Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi öğrencileri Serdar Ekrem Çömez ve Ata Elveren, Bilkent Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Kerem Şahin ve Arda Atahan İbiş de etkinliğimizde konuk olarak yer aldılar. Mezunlarımız, lise öğrenimlerinin ilk günü ve Arı Okullarında aldıkları nitelikli eğitim ile ilgili duygu yüklü konuşmalar paylaştılar. 10 ve 11.sınıf müzik kulübü öğrencilerimiz de sundukları müzik dinletisi ile etkinliğe renk kattılar.

Our 9th Classes Welcome High School Life

We organized the 9th Grade Meeting Day in order to facilitate high school adaptation processes on 9th Grade Students on August 29th, 2019 with the participation of our administrators, teachers, students and parents.

WordPress Image Lightbox Plugin