9. Sınıflar Tanışma Günü

Lise yaşamına adım atan 9.sınıf öğrencilerimizin okula uyum süreçlerini kolaylaştırmaya yönelik düzenlediğimiz “9. Sınıflar Tanışma Günü” etkinliğini yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla 07 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirdik.

Lise eğitim-öğretim programı, lisede uygulanan yönergeler ve bu sürecin öğrencilerin yaşamındaki önemi ile ilgili sunumların yer aldığı etkinlikte öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla tanışarak okulun fiziki ortamını hakkında da bilgi edindiler. Velilerimize de akademik danışmanlarımızda Prof. Dr. Uğur Öner’in katılımı ile “Liseli Olmak ve Kariyer Gelişimi” konulu bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte 2017-2018 mezunlarımızdan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Aysu Arısoy, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencisi Mustafa Çağatay Sipahioğlu ve ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Gülce Nur Arman da  konuk olarak yer aldılar. Mezunlarımız lise öğrenimlerinin ilk günü ve Arı Okullarında aldıkları nitelikli eğitimin farkını katılımcılarla duygu yüklü konuşmalar ile paylaştılar. Ayrıca 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz sundukları müzik dinletisi ile etkinliğe renk kattılar.

2018-09-08T09:40:05+00:00 7 Eylül 2018|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|