/, ARI ANADOLU LİSESİ IB DP, ARI FEN LİSESİ, ARI İLKÖĞRETİM KURUMLARI, ARI ÖNOKUL, TÜM HABERLER/36. Eğitim-Öğretim Yılımıza Başarılarımızı Kutlayarak Başladık

36. Eğitim-Öğretim Yılımıza Başarılarımızı Kutlayarak Başladık

2019-2020 eğitim-öğretim yılına Kurucumuz Sıtkı Alp, Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman, yöneticilerimiz, seçkin öğretim kadromuz, ilk ve ortaöğretimden tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimiz ve velilerimiz ile 2 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz bir açılış töreni ile başladık.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin anısına, okul bandomuz eşliğinde bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızı okuyarak başladığımız törenimize, Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz’ün yaptığı bir konuşma ile devam ettik. Konuşmasına “Öğrencilerimizi, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş, aydınlık yolda, başarılı, çok yönlü ve erdemli gençler olarak yetiştirip, onları yükseköğretime ve yaşama hazırlıyoruz.” diyerek başlayan Demiröz, Akademik, sportif ve sanatsal alanlarda Arı’nın başarı geleneğini sürdüren sevgili öğrencilerimizi, kaliteli eğitim-öğretim hizmetlerimizin en önemli referans kaynağı olan sevgili mezunlarımızı, onları yetiştiren değerli öğretmenlerimizi, uzmanlarımızı, yöneticilerimizi ve destelerini her zaman hissettiğimiz değerli velilerimizi yürekten kutluyorum.” dedi. Demiröz, yeni öğretim yılının Arı Okulları ve ülkemiz için sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu olmasını diledi.

Törende, geçtiğimiz öğretim yılındaki yoğun çalışmalarımızın ürünleri olan üstün akademik başarılarımızın gururunu yaşadık. YKS de hedefledikleri üniversitelere yerleşen Özel Arı Anadolu Lisesi ve Özel Arı Fen Lisesi mezunlarımız plaketlerini Kurucumuz Sıtkı Alp ve yöneticilerimizden aldılar. LGS Sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ile Sıtkı Alp Eğitim Vakfı Üstün Başarı Bursu Sınavı’nda (SAEV ÜBB) derece alan 5 ve 9.sınıf öğrencilerimiz de ödüllerini İlköğretim Kurumları Müdürümüz Nermin Güney ve Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Müdürümüz Engin İnal’ın ellerinden aldılar.

Cambridge Assessment English Sınavlarında bu yıl 245 öğrencimiz ile Fit in Deutsch (Almanca Dili Yeterlilik Sınavı) 29 öğrencimiz ve DELE (İspanyolca Dili Yeterlilik sınavı) 33 öğrencimizin başarıları ile üniversitelerin hazırlık sınıfını geçme sınavı olarak bilinen Cambridge FCE sınavına henüz 7 ve 8. sınıfta iken katılan 18 öğrencimizin başarılarını törende alkışlarla kutladık. TOEFL Primary sınavında başarılı olan 40 öğrencimizi, yurt dışında üniversite eğitimi almak isteyen lise öğrencilerinin tercih ettiği bir sınav olan SAT ile İngilizce dil yeterlilik sınavları olan TOEFL IBT ve IELTS sınavlarında yüksek başarı elde eden Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden 27 öğrencimizi alkışladık.

Törende konuşan Eğitim Liderimiz ve Kurucumuz Sıtkı Alp 36. eğitim-öğretim yılına başlayan Arı Okullarının Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde, demokratik ve çağdaş bir eğitim çizgisinde yoluna devam ettiğinin altını çizdi. Arı’nın başarı geleneğini her yıl daha artırarak geliştiren ve fark yaratan öğrencileri, birbirinden seçkin mesleklerde başarıdan başarıya koşan mezunlarıyla gurur duyduğunu söyleyen Alp, tüm öğrencilere sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu yeni bir eğitim-öğretim yılı diledi. Törenin ardından öğrencilerimiz yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.

We Started Our 36th Academic Year by Celebrating Our Success

We started 2019-2020 academic year with a great opening ceremony on September 2nd, 2019. Our Founder Sıtkı Alp, Assistant General Manager Seva Demiröz and Seda Tarman, our administrators, our distinguished teaching staff, our students and parents from all grades of primary and high schools attended the ceremony. At the ceremony, we were proud of our outstanding academic achievements which were the products of our intensive studies in the last academic year.

WordPress Image Lightbox Plugin