35. Eğitim-Öğretim Yılımıza Coşkuyla Başladık

2018-2019 eğitim-öğretim yılına 10 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz görkemli bir açılış töreni başladık. Yarım asıra ulaşan Arı Eğitim Kurumları çatısı altında 35. eğitim-öğretim yılına başlayan okulumuzun açılış töreni, 18 mezunumuzu tıp ve 36 mezunumuzu mühendislik-mimarlık fakültelerine uğurladığımız ve başarılarımızı coşkuyla kutladığımız bir şölene dönüştü.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimiz ve 15 Temmuz Demokrasi Kahramanlarımız anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz,  Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz’ün yaptığı bir konuşma ile sürdü. Konuşmasına okulumuzun başarılarla dolu geçmişinden söz ederek başlayan Demiröz, hedeflerimizi, kazandığımız başarıları, eğitim-öğretim ortamlarında yaptığımız yenilikleri ve 35. yıla özel etkinlikler yapacağımızı müjdeledi. Demiröz,  yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz için sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu olmasını diledi.

Okul bandomuzun marşlar ve şarkılarla renklendirdiği törene, okulumuzun başarıları damga vurdu. %100 başarı elde ederek birbirinden seçkin üniversitelere yerleşen Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi mezunlarımız plaketlerini Kurucumuz Sıtkı Alp ve yöneticilerimizden aldılar. LGS Sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ile Sıtkı Alp Eğitim Vakfı Üstün Başarı Bursu Sınavı’nda (SAEV) derece alan 5 ve 9.sınıf öğrencilerimiz de ödüllerini yöneticilerden aldılar.

Cambridge Assessment English Sınavlarında bu yıl 307 öğrenci ile Fit in Deutsch (Almanca Dili Yeterlilik Sınavı) 45 öğrenci ve DELE (İspanyolca Dili Yeterlilik sınavı) 23 öğrencimizin başarıları ile üniversitelerin hazırlık sınıfını geçme sınavı olarak bilinen Cambridge FCE sınavına henüz 8. sınıfta iken katılan 12 Arılı öğrenciyi törende alkışlarla kutladık.

Törende konuşan Kurucumuz Sıtkı Alp eğitim-öğretim başarısı için donanımlı ve nitelikli öğretmen kadrosunun, öğrenmeye istekli öğrenci grubu  ve yerleşkenin önemine dikkat çektiği konuşmasında, başarının en büyük ispatının üniversitelerin değerli bölümlerine yerleşen mezunlarımız ile akademik alan ile birlikte sportif, sosyal ve kültürel yönden başarılı,  çok yönlü yetişen mezunlarımız olduğunu vurguladı. Alp, yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğrencilere başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Törenin ardından öğrencilerimiz yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.