/, TÜM HABERLER/3-B Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

3-B Sınıfı Kaynak Veli Ziyareti

Öğrencimiz Kerem Hamzaoğlu’nun velisi Tarım Bakanlığı Şeker Fabrikaları Denetçisi Elif Ülgen Hamzaoğlu’nu 05 Haziran 2018 tarihinde 3-B sınıfımızda konuk ettik. Velimiz öncelikle mesleği ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ardından hobi olarak yaptığı fotoğrafçılık konusunu öğrencilerimizle paylaştı. Hobiler edinmenin mutlu olmayı ve yaratıcılığı artırdığını belirten velimiz geçmişten günümüze fotoğraf makinelerinin gelişimi ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Velimiz yanında getirdiği fotoğraf makineleri ile öğrencilerimizle fotoğraf çekme etkinliği gerçekleştirdi. Ayrıca 3-B sınıfında çektiği fotoğraflardan oluşturduğu slaytla üç yıllık geçen süreci öğrencilerimize izletti. Değerli zamanını bizlere ayıran ve öğrencilerimizle bilgilerini paylaşan velimize teşekkür ediyoruz.

2018-06-07T08:53:22+00:00 5 Haziran 2018|ARI İLKÖĞRETİM, TÜM HABERLER|