/, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/2017 Mezunlarımızı Mezuniyet Töreniyle Uğurladık

2017 Mezunlarımızı Mezuniyet Töreniyle Uğurladık

Cumhuriyet değerlerine sahip, kendi öğrenmelerinin sorumluluğunu almış, bağımsız ve eleştirel düşünen, hızlı gelişen ve küreselleşen dünyanın gereksinimleri doğrultusunda bireyler yetiştiren Arı Anadolu Lisesi ve Arı Fen Lisesinin Diploma Törenini 19 Haziran 2017 tarihinde Çankaya Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik.

Yarınlarımızın mimarı 2016-2017 mezunlarımız, Arı Marşı eşliğinde salona girerken ailelerine, öğretmenlerine ve Arı Okulları yöneticilerine gurur dolu anlar yaşattılar.

2017 mezunları adına konuşan Beril Boran mezunlarımızın duygularını paylaşırken, Gülce Ecem Uçar da duygu ve düşüncelerini İngilizce olarak ifade etti.

Gösterdikleri üstün gayretle öğrenim hayatlarında akademik açıdan en üst düzeye ulaşarak, ailelerini ve bizleri gururlandıran 3. 2. ve 1.lik derecelerini paylaşan öğrencilerimizin açıklanması sırasında sadece öğrencilerimizin değil, tüm konuklarımızın heyecanı görülmeye değerdi. Derece ile mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgelerini Arı Okulları Kurucumuz Sıtkı ALP verdi. Eğitimde devamlılığı temsil eden Flama Teslimi ve müzik dinletisiyle renklenen törenimiz Mezun Andı ile sona erdi.

Arılı olmanın gururu ile hayatın her alanında kendini gösterecek olan mezunlarımız, Arı Spor ve Dinlenme tesislerinde öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdikleri Mezuniyet Balosu’yla lise yaşamlarına veda ettiler.

Sevgili Arı mezunları;

Sizler, Atatürkçü çizgiden ayrılmadan “aklın ve bilimin rehberliğinde” 21. yüzyılın becerilerini kazanmış bireyler olarak öğreniminizi tamamladınız. Lise yıllarınızı “Arılı” olarak geçirmenin gururunu içinizde her zaman hissedeceğinize yürekten inanıyoruz. Geleceğiniz yüreğiniz gibi hep aydınlık olsun.

2017-09-14T15:44:05+00:00 19 Haziran 2017|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|