/, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER/12. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Coşkusunu Balo ile Kutladık

12. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Coşkusunu Balo ile Kutladık

Coşkulu ve gurur dolu bir mezuniyet töreniyle ortaöğrenim sürecini tamamlayan 12. sınıf öğrencilerimiz için yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nde 02 Temmuz 2018 tarihinde bir mezuniyet balosu düzenledik.

Yoğun bir sınav süreci ve eğitim-öğretim yılının ardından yükseköğretim kurumlarına giriş sınavına katılan öğrencilerimiz sınav sonuçlarının açıklanması öncesi gerçekleştirdiğimiz baloda eğlenceli müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler. Mezun öğrencilerimiz ile coşku ve keyifle kutladığımız bu özel geceyi pasta kesimi ile tamamladık.

Çok yönlü bireyler olarak yetişen değerli mezunlarımıza yükseköğrenim yaşamlarında başarılar dileriz.

2018-07-06T14:37:37+00:00 2 Temmuz 2018|ARI ANADOLU LİSESİ, ARI FEN LİSESİ, TÜM HABERLER|