/, TÜM HABERLER/1. Sınıflar Uyum Programını Başarıyla Tamamladık

1. Sınıflar Uyum Programını Başarıyla Tamamladık

1. sınıf öğrencilerimize yönelik 2018-2019 eğitim-öğretim yılı “1. Sınıflar Okula Uyum Programı”nı  05-07 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin etkinliklerle öğrenme ortamlarını tanımaları ve sevmeleri, okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenmeleri ve okul yaşamına kolay uyum sağlamaları amacıyla gerçekleştirdiğimiz program, öğrencilerimizin eğitim-öğretim ortamlarını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanıma süreciyle başladı. Program ile ilkokula adım atan ve okula etkin bir başlangıç yapma olanağı bulan öğrencilerimiz derslerle ve eğitsel etkinliklerle ilkokul yaşamını deneyimlemenin heyecanını yaşadılar.

Programızda velilere yönelik toplantılar ve seminerler de yer aldı. İlköğretim Kurumları Müdürümüz Nermin Güney’in “İlkokul’da Yaşam” ile ilgili velilere yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısını, PDRM Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Uğur Öner’in  “Çocuğum Okula Başlıyor” adlı paylaşım toplantısı izledi. Velilerimiz ayrıca Çankaya Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu Yöneticisi, ARYEM Akademik Danışmanımız ve Uluslararası Bakalorya Diploma Programı Koordinatörümüz Dr. Bülent İnal’dan “İngilizce Programlarının İçeriği ve Uygulanışı” ile ilgili bilgi alma olanağı buldular. Akademik danışmanlarımız rehberliğinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda velilerimiz, öğretim programlarının içeriği ve uygulanışı ile bilgi edinirken sınıf öğretmenlerimiz ile birlikte programı değerlendirdiler ve öğretim süreçleri ile ilgili bilgi aldılar.

Başarılı bir uyum programı sürecinin ardından öğrencilerimiz katılım belgelerini almanın mutluluğunu yaşadılar. Arı Spor ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen “Piknik”le uyum programı tamamlandı.

2018-09-20T14:18:17+00:00 7 Eylül 2018|ARI İLKÖĞRETİM, TÜM HABERLER|