Arı Okulları - ANKARA
KARİYER GÜNLERİ

Kariyer Günleriyle; öğrencilerimizin farklı meslekleri eğitim, çalışma koşulları ve iş olanakları boyutları ile tanımaları ve mesleklere ilişkin merak ettikleri soruların yanıtlarını bulmaları amaçlanmaktadır.

Bireysel farklılıkları, yetenekleri ve hedefleri doğrultusunda doğru meslek seçmelerine rehberlik ettiğimiz öğrencilerimize rol model oluşturması adına, üniversite giriş deneyimini yaşamış, yüksek öğrenim sürecinde olan ya da profesyonel meslek yaşamlarını sürdüren mezunlarımızı okulumuza davet ederek, onların bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmaları sağlanmaktadır.

Kariyer Günleri etkinliği, bilgilendirme ve paylaşım toplantıları, paneller ve üniversite gezileri ile çeşitli grup etkinliklerini içermektedir.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği