ÖNOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN 35. YIL TEMALI GÖSTERİ

17 Haziran 2019

Önokul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve uzmanlarımız rehberliğinde özenle hazırlandıkları neşeli, eğlenceli ve eğitici etkinliklerle dolu yılsonu gösterilerini velilerinin beğenisine sundular.

Minik Arılılarımız gösterilerde yıl boyunca edindikleri tüm kazanımları “Arı Okulları 35. Yıl Şenlikleri” teması ile sahnelediler. Küçük öğrenciler, koro, bale, jimnastik, Afrika ve Anadolu Ateşi danslarından oluşan renkli gösterilerle izleyenlerden büyük beğeni topladılar.

Yılsonu gösterisinde birbirinden güzel İngilizce ve Türkçe şarkılarını coşkuyla seslendiren koro grubumuz ile babalar günü için hazırlanan sürprizimiz tüm velilerimize duygu dolu anlar yaşattı. Etkinliğin sonunda yıl boyunca kazandıkları başarıları simgeleyen belgelerini alan öğrencilerimiz Arı Önokul Marşı ile gösterilerini tamamladılar.