Önokul Kayıt Kabul Politikası

• ÖZEL ARI OKULLARI

2019-2020 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI

ÖNOKUL KAYIT KABUL POLİTİKASI

Özel Arı Önokula kontenjan dahilinde 3 yaş (2016 doğumlu), 4 yaş (2015 doğumlu) ve 5 yaş (2014 doğumlu) aday öğrencilerin kayıt kabulü yapılır.

KAYIT BAŞVURU SÜRECİ

3 YAŞ (2016 Doğumlular)

• Kayıt başvurusunda bulunabilmek için 23 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan tanıtım toplantısına katılmak önkoşuldur.
    • Tanıtım toplantısına katılmak için online form doldurulur.
    • Tanıtım toplantısından sonra veli adayları online kayıt görüşme randevusu alır.
    • Görüşmeye anne, baba ve öğrenci birlikte katılır.
    • PDRM tarafından, aile görüşmesi ve bütüncül gelişimin değerlendirildiği  bireysel öğrenci tanıma çalışması  yapılır.
    • Öğrenci tanıma çalışması PDRM ve yönetim tarafından değerlendirilir.
    • Veli adayları 1 hafta sonra öğrenci tanıma çalışması ile ilgili bilgilendirilir.
    • Öğrenci tanıma çalışmasının sonucuna göre kayıt hakkı elde eden veliler kayıt işlemleri için okula davet edilir.

4 YAŞ (2015 Doğumlular)

• Kontenjanda yer olması durumunda kayıt başvurusunda bulunabilmek için 23 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan tanıtım toplantısına katılmak önkoşuldur.
    • Görüşmeye anne, baba ve öğrenci birlikte katılır.
    • PDRM tarafından, aile görüşmesi ve bütüncül gelişimin değerlendirildiği  bireysel öğrenci tanıma çalışması  yapılır.

5 YAŞ (2014 Doğumlular)

KAYIT İŞLEMLERİ

• Kayıda davet edilen velilerin 1 hafta içinde evrak ve muhasebe işlemlerini tamamlaması gerekir.
    • Kayıt işlemleri için gerekli evraklar:
      • Öğrencinin son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğrafı,
      • Anne ve babanın birer adet vesikalık fotoğrafı,
      • Öğrenci, anne ve babanın kimlik fotokopileri.

KAYIT GÖRÜŞME RANDEVUSU

Pbx 0 312 286 85 85