Öğretmenler Günü’nü “35. Yıl Öğretmenler Günü Balosu” ile Kutladık

24 Kasım 2018

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün izinde; sevgi ve özveriyle daha iyiye ve daha güzele birlikte yürüdüğümüz değerli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü Hilton Otel’de 24 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz “35. Yıl Öğretmenler Günü Balosu” ile kutladık.

Okulumuza kıymetli hizmetlerde bulunan emekli yönetici ve öğretmenlerimizin de onur konuğu olarak geceye katıldığı bu anlamlı gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Yardımcımız Dr, Seva Demiröz, “Arı Okullarının öğretmeni olmak bir ayrıcalıktır. Arı Okulları öğretmeninin varlığını, onun başarı, yaratıcılık ve inisiyatif kullanma gereksinimlerini önemser. Arı Okulları öğretmenini yetiştirir, geliştirir. Nitelikli, güvenilir ve etik değerlere sahip bir kurum kültürü, olumlu, yapıcı ve geliştirici okul iklimi ile öğretmenini her zaman destekler, ona güç verir. Ve tabii Arı Okullarının öğretmeni olmak bir iddiadır. Arı Okullarının öğretmeni, öğretmenlik mesleğinin tüm etik değerlerini içselleştirerek, bu özel mesleği, her açıdan hakkını vererek icra eder. Bugün bizim için, öğretmenlik mesleğinin kıymetini, bu mesleği özveriyle, bütün sorumluluklarıyla yerine getirmenin iç huzuruyla paylaşmanın haklı gururunu yaşamak günüdür.” dedi.