MİNİK ARILILARIN YILSONU SANAT SERGİSİ

02 Mayıs 2019

Önokul 4-5 yaş grubu öğrencilerimizin yıl boyunca ürüne dönüşen yeteneklerinin yer aldığı görsel sanatlar sergi açılışını 02 Mayıs 2019 Perşembe günü Arı Önokul Spor Salonunda gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin yaratıcı düşünme güçlerini ve estetik duyarlılıklarını birleştirdikleri el işi ürünlerinin yer aldığı sergide kil figürler, atık materyallerden hazırladıkları giydirilmiş mankenler, tuvallere akrilik çalışmalar ve grup çalışmaları ile hazırladıkları üç boyutlu materyaller yer aldı.

Sergide öğrencilerimiz söyledikleri şarkılarla izleyenlerden büyük alkış topladılar. Çocuklarını gururla izleyen velilerimiz kokteyl eşliğinde sergiyi gezme olanağı buldular. Etkinlik boyunca uçan balonları ile eğlenceli anlar yaşayan öğrencilerimiz yeteneklerini göstermenin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.