MADDENİN DÖNÜŞÜMÜNÜ GÖZLEMLEDİK

30 Kasım 2018

İlköğretim hazırlık grubu öğrencilerimizin hazırladıkları “madde” konulu bilim eğitimi projesi kapsamında, onların etkin öğrenmelerini desteklemek amacıyla STEAMmakers ve 3D laboratuvarlarından yararlandık.

Öğrencilerimiz bilim eğitimi programımızın bu basamağında oluşturdukları gruplarla temel düşünme yetkinliklerini çok boyutlu ürünlere dönüştürdüler. Öğrencilerimizin içinde bulundukları yaş ve gelişimsel özellikleri dikkate aldığımız ‘işlem öncesi dönem’ ölçünlerine uygun olarak, yaparak yaşayarak öğrenmelerini destekleyecek bu ortamlarda onlarla maddenin dönüşümünü gözlemlediğimiz ürünler oluşturduk.

Bilgilerini beceriye dönüştüren meraklı miniklerimizle bilim eğitimi programı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.