İLKÖĞRETİM SÜRECİNİ NASIL YÜRÜTECEĞİZ

15 Şubat 2019

Önokul hazırlık grubu velilerimize yönelik ilköğretim tanıtım toplantımızı 09.02.2019 Cumartesi günü konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirdik.

Genel Müdür Yardımcımız Dr. Seva Demiröz’ün konuşması ile açılan toplantıda hazırlık grubu velilerimiz, ilkokula hazırlık uygulamaları, uyum süreci, ilkokul uygulamaları, akademik gelişimin izlemesi, ödev politikası, yabancı dil öğretim programı, kulüpler ve hafta sonu kursları gibi konularda ayrıntılı bilgi edindiler. İlköğretim Müdürü Nermin Güney ve ARYEM Koordinatörü Didem Atsan’ın da katıldığı toplantıda veliler, yönetici ve uzmanlarımızdan aldıkları bilgilerle merak ettikleri birçok soruya yanıt buldular.

Toplantının ardından velilerimiz fuaye alanında hazır bulunan yönetici, uzman ve öğretmenlerimizle birebir görüşme olanağından da yararlandılar.