Hizmetler

• MEKANLAR

Oyun araçlarının yer aldığı geniş bahçemiz, her yaş gurubunun kullandığı çok amaçlı oyun salonumuz, drama, öykü, müzik, yaratıcı sanat, uyku, bale ve bilişsel etkinlik odalarımız, yemek ve tiyatro salonumuz, kapalı spor salonumuz, bilgisayar laboratuvarımız ile modern bir okulöncesi eğitimin öngördüğü fiziksel yapıya ve donanıma sahibiz.

Günlük programımızda yer alan anadili, fen-doğa, sanat çalışmaları ile oyunlarımızı ve diğer etkinliklerimizi dönüşümlü olarak kullandığımız bu mekanlarda uygulamaktayız. Öğrencilerimizin kas gelişimlerini destekleyici yüzme derslerimizi kapalı ve ısıtmalı havuzumuzda, uzman yüzme antrenörlerimizle yıl boyunca sürdürmekteyiz.

• BESLENME

Arı mutfaklarında diyetisyen denetiminde hazırlanan yemeklerimiz büyüme çağındaki çocukların dengeli beslenmelerini sağlayacak bütün besin öğelerini içermektedir. Tüm besinlerimiz hijyenik koşullarda günlük olarak hazırlanmaktadır. Bu doğrultuda çocuklarımıza dengeli sabah kahvaltısı, 4 çeşit öğle yemeği ve 2 çeşit ikindi kahvaltısı sunmaktayız.

• ULAŞIM

Ankara’nın her semtine hostes eşliğinde güvenilir ulaşım olanağı sağlamaktayız.

• SAĞLIK HİZMETLERİ

Okulumuz bünyesindeki sağlık birimimizde sürekli hemşiremiz ve part-time doktorumuz bulunmaktadır. Doktorumuz tüm çocuklarımızın haftada bir gün rutin sağlık kontrollerini yapmaktadır. Haftanın diğer günlerinde ise sağlık şikayetiyle gelen çocuklarımızı muayene etmekte, reçetelerini düzenlemekte ve gerekli durumlarda ilgili branş ve hastaneler konusunda velilerimizi bilgilendirmektedir.

Ayrıca, sürekli hemşiremiz tarafından çocuklarımızın ilk yardım tedavileri uygulanmakta ve boy-kilo ölçümleri takip edilmekte olup, bunlar aylık periyotlarla velilerimize bildirilmektedir.

• GÜVENLİK

Önokulumuzun bir eğitim kampüsü içinde bulunması, sakin, güvenli, yol ve trafikten uzak olması öğrencilerimizi olası tehlikelerden uzak tutmaktadır.

Kampusa giriş ve çıkışlar güvenlik birimi elemanları tarafından ziyaretçi kartı sistemi ile kontrol altında tutulmaktadır. Çocuklarımız, anne-baba dışında veli onayı olmadan kesinlikle başka birine teslim edilmemektedir.