ARI ÖNOKUL TANITIM TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

23 Şubat 2019

Arı Önokul tanıtım toplantımızı 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için önokul aday velilerinin katılımıyla 23 Şubat 2019 tarihinde düzenledik.

İlköğretim Konferans Salonunda gerçekleşen toplantımıza 2014, 2015 ve 2016 doğumlu aday öğrenci velileri katıldı.

Toplantıda okulumuz hakkında genel bilgi edinen veliler okul yöneticilerimizin sunumlarının ardından düzenlenen kokteylde zümre başkanları ve birim koordinatörlerimiz okulumuzda uygulanan eğitim programları, çalışmalar ve etkinlikler hakkındaki soruları ayrıntılı biçimde yanıtladılar. Aday veliler önokul sınıf öğretmenlerimiz eşliğinde gruplar halinde önokulu da gezdiler.

Tanıtım Toplantılarımıza katılan tüm aday velilerimize gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederiz.