Arı Okulları - ANKARA
AR-GE MERKEZİ

Merkez olarak, eğitim-öğretim süreçlerimizi zenginleştirmek ve geliştirmek amacıyla ölçme-değerlendirme, program geliştirme ve eğitim teknolojilerinin kullanımı alanlarında çalışmalar yapmaktayız. Öğrencilerimizi; sınav teknikleri, doğru bilgiye ulaşma, bilgi üretme ve bilgiyi paylaşma, bilimsel düşünme becerileri kazandırma konularında 21. yüzyıl dünyasına hazırlamaktayız.

ETKİNLİKLERİMİZ

• Ölçme ve Değerlendirme

Arı Anadolu Lisesi ve Arı Fen Lisesi’nde ölçme ve değerlendirme çalışmalarımızın bir parçası olarak öğretim yılı içinde farklı amaçlara yönelik olarak ortak sınav uygulamaları yapmaktayız.

• Kalıcılık testi

• Başarı izleme testleri

• YGS – LYS denemeleri

• Öğrenci Alım Sınavları

• Mesleki Gelişim Programları

"Sürekli öğrenme ve iyileştirme" ilkelerinden hareketle eğitim kadrosunun mesleki gelişimine de önem vermektedir. Bu nedenle gerek dönem başında ve sonunda, gerekse yıl içinde belirlenen gereksinimler doğrultusunda mesleki gelişim çalışmaları düzenlemekteyiz.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği