Arı Okulları - ANKARA
AKADEMİK BAŞARILARIMIZ

LYS'DEKİ BAŞARILARIMIZ

33 yıldır eğitim - öğretimin güvenilir ve başarılı ismi olan Arı Anadolu Lisesi ve Arı Fen Lisesinden mezun olan öğrencilerimiz, LYS'den elde ettikleri başarılarla, aldıkları kaliteli eğitimi kanıtlamaktadırlar. Türkiye genelindeki başarılarıyla her geçen yıl gücümüze güç katan öğrencilerimizin son üç yılda oluşturdukları gurur tablosu:

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZ

TÜBİTAK tarafından insanı adamı yetiştirmenin ilk basamağı olarak değerlendirilen "Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışması" nda elde edilen başarılar öğrencilerimizin, bilimin rehberliğinde emin adımlarla ilerlediklerinin bir göstergesidir.

* TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmalarda Anadolu Lisemizin ve Fen Lisemizin ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettiği genel başarılar:

MATEMATİK YARIŞMALARINDA İKİ KEZDÜNYA 3.LÜĞÜ
MATEMATİK YARIŞMALARINDABALKAN 2.LİĞİ
MATEMATİK YARIŞMALARINDA DÖRT KEZTÜRKİYE 1.LİĞİ
MATEMATİK YARIŞMASINDA BİR KEZTÜRKİYE 3.LÜĞÜ
BİYOLOJİ PROJE YARIŞMASINDATÜRKİYE 1.LİĞİ(2013)
MATEMATİK PROJE YARIŞMASINDATÜRKİYE 3.LÜĞÜ
KİMYA PROJE YARIŞMASINDATÜRKİYE 3.LÜĞÜ