Arı Okulları - ANKARA
I. Dönem12 Haziran - 23 Haziran
II. Dönem03 Temmuz - 21 Temmuz
III. Dönem24 Temmuz - 04 Ağustos

YAZ OKULU BROŞÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

Arı Yaz Okulu 2017

7 - 11 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİMİZ

* Sportif Etkinlikler

Yüzme, Tenis, Basketbol, Futbol, Okçuluk, Voleybol, Binicilik, Bisiklet Eğitimi, Badminton, Step, Pilates, Masa Tenisi.

* Kültürel, Sanatsal ve Diğer Etkinlikler

Kinect Brain Games, Digital Bees, Bee a Cook, Outdoor Scrabble, Bee a Singer, Movie Time, Yaratıcı Sanatlar, Müzik, Resim, Yarışmalar, Dönem Sonu Partileri.

Programa tüm etkinlikler dahildir, seçmeli ders bulunmamaktadır.

1996 yılından itibaren her yaz Arı Okulları'nın uzman eğitici ve antrenör kadrosuyla 7-11 yaş arası tüm öğrencilere alternatif bir yaz tatili olanağı sunan Arı Yaz Okulu, çocuklara eğlenceli bir tatil sunmanın yanı sıra onların sosyal bir birey olarak yetişmelerini amaçlamaktadır.

Arı Yaz Okulu öğrencilerinin;

• • Yoğun geçen bir öğretim yılının ardından eğlenerek vakit geçirmelerini,
  • • Düzenli bir şekilde spor yapmalarını,
  • • Sanatla iç içe olmalarını,
  • • Farklı fiziksel, sosyal, sanatsal beceriler kazanmalarını,
  • • Zengin öğrenme ortamlarında ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini,
  • • Arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını,
  • • Takım çalışması alışkanlığı kazanarak birlikte üretmenin keyfini yaşamalarını,
  • • Zamanlarını planlamayı öğrenmelerini,
  • • Beslenme alışkanlıklarını düzenlemelerini,
  • • Paylaşım bilinçlerini arttırmalarını,
  • • Düzenlenen oyunlardan ve yarışmalardan yol çıkarak kazanmanın sevinciyle, kimi zaman kaybediyor olmanın burukluğunu kişiliklerinde dengeli bir biçimde kaynaştırabilmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Hafta içi her gün 08.30 - 17.00 saatleri arasında açık olan Arı Yaz Okulu'nda öğrenciler, belirlenen program dikkate alınarak yaşlarına göre gruplandırılmaktadır. Sportif, sanatsal, kültürel ve akademik nitelikli etkinlikler, haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak yürütülmektedir. Haftalık etkinlik programları, grupların aynı mekanlarda ve aynı zaman dilimi içinde bir araya gelmeyeceği şekilde düzenlenmekte ve uygulanmaktadır. Etkinlikler, konusunda uzman eğitici ve antrenörler gözetiminde yürütülmekte ve her gruptan sorumlu olan bir öğretmen gün boyu öğrencilerle birlikte olmaktadır.

Arı Yaz okulu öğrencilerine her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği sunulmaktadır. Gelişme çağında olan ve spor yapan çocukların günlük kalori ve besin öğesi ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlenen menüler, hijyen kurallarına uyularak, Arı Okulları'nın tesislerinde hazırlanmaktadır.

Okul doktorumuz öğrencilerin rutin sağlık kontrollerini yapmaktadır. Ayrıca, tüm gün hemşire ve öğlenleri okul doktoru tarafından sağlık hizmeti verilmektedir.

Diğer Yaz Okullarından farklı olarak tüm etkinlikler Arı Okulları Kampüsü'nde yapılmaktadır. Böylelikle öğrenciler güvenli bir ortamda, gün içinde şehir trafiğinde vakit kaybetmeksizin faaliyetlerini sürdürebilmektedir.

TESİSİMİZ

Çocuk Havuzu, Olimpik Yüzme Havuzu, Açık-Kapalı Basketbol Sahaları, Binicilik Alanı, Spor Salonları, Çim Futbol Sahası, Sinema Salonu, Yaratıcı Sanatlar Atölyeleri, Çocuk Parkı, Masa Tenisi Mekanları, İnternet Odaları, Jimnastik Salonu, Satranç Odası, Müzik Odası.

Önokulumuz yaz tatili boyunca açık olup, 3-6 yaş grubu öğrencilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

3-6 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİMİZ

Yüzme, Binicilik, Bisiklet Eğitimi, Basketbol, Cimnastik, İngilizce, Müzik, Eğitsel Oyun, Bilgisayar, Yaratıcı Sanatlar.

Detaylı bilgi için : 0 312 286 85 85
3-6 yaş / 1313

YAZ OKULU BROŞÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

Çankaya Üniversitesi
Arı Mezunlar Derneği